Kapcsolat

Tel.:  +36-1-431-8261
Fax :  +36 1 431-8262

Mobil: +36 30 989 4833

E mail : info@chainer.hu

Levélcím:1474 Budapest 

             Pf.:517

Ügyféltájékoztató

Online biztosítákötés folyamata

Hogy válthatok biztosítót?

Személyes adatok védelme

 

2015.08.31

Tájékoztató az Astra

Biztosítóval kapcsolatos 

tudnivalókról


Vissza a klubrádió honlapjára

Önnek mindegy,de a Klubrádiónak nem,hogy az internet segítségével hol köt,hol vált biztosítást.

Ha ezen a honlapon keresztül köti meg biztosításait,akkor tagja lesz a Klubrádiót támogatók népes táborának!

   CASCO

 

     Utas


 

 

 


Kérjük olvassa el az alábbi néhány fontos információt!

 

Biztosítót és biztosítást csak úgy lehet váltani, ha a jelenlegi biztosítást a biztosítási évfordulót megelőzően (ennek dátumát megtalálja a biztosítási kötvényén) legkésőbb 30 nappal írásban felmondja jelenlegi biztosítójánál. A felmondásnak legkésőbb ekkorra be kell érkezni a biztosítóhoz! Ezért mi csak az évforduló előtti 35 nappig hozzánk beérkezett felmondásokat tudjuk biztonsággal továbbítani. A fennmaradó időszakban Önnek kell eljuttatnia felmondását a biztosítóhoz (a nyomtatvány itt letölthező)A felmondásnak tartalmaznia kell a szerződő adatait, a biztosítási módozatot ( casco, KGFB...) a biztosítás kötvényszámát,és a biztosítási évfordulót. Ez akkor is így van,ha Ön jelenlegi biztosítójánál kívánja újrakötni a biztosítását. A biztosítás évfordulója általában a megkötés dátumától eltel egy év. Tehát pl.: január 15.-én kötött biztosításnál a következő év január 14.(erre a dátumra lehet felmondani.

 

Kötelező biztosítás esetében a 2010 január 01.előtt,valamint az év közben díjnemfizetéssel megszűnt és újrakötött biztosításokra más szabályok vonatkoznak!  (további információk itt).


A díjszámítás gombra kattintva Ön máris megkezdheti a díjszámítást. Számolja ki,és kösse meg a biztosítást! A biztosításkötéshez a tarifálóoldalon regisztráció szükséges.Kérjük a regisztrációnál pontosan adja meg e-mail címét,mert az elkészült biztosítást oda továbbítjuk!

 

Ezután csak egyetlen dolgot kell tennie: nyomtassa ki az Alkuszi Megbízást-(mely a régi biztosítás felmondásnak intézésére is kiterjed) , és azt aláírva jutassa el hozzánk e-mail mellékletként, faxon vagy postai levélben.  

A többi már a mi dolgunk, minden szükséges tennivalót elvégzünk Ön helyett!


 

Vissza<<